EL JARDÍ DE L'AGNÈS

diumenge, 21 d’agost del 2011

Tarda de molta calor

Avui sí que ha fet força calor...he acabat de posar les fotos al bloc, ja sé que no en tinc moltes, però només fa un mes i mig que he començat amb aquesta història. A poc a poc aniré posant tot el que faig, però tenir obert el bloc m'anima a seguir. Agraïment a tots aquells que entren. Crec que l'any vinent a la recerca del fred  m'en aniré al Canadà, justament aquí a on es mostra la foto, jajaja.

6 comentaris:

  1. Hola chica del mar. Vengo del blog de Stella. He estado viendo tus trabajos y me gustan mucho. Me gustaría, si puede ser, que explicaras cómo haces decoupage y craquelado a la vez, porque quisiera aprender (quizás un primer tutorial sobre el tema). ¿Te animas? Te lo agradecería. Me quedo por aquí, con tu permiso.
    Un abrazo,
    Chari

    ResponElimina
  2. Hola!
    Bueno...qué mas puedo decir sobre las maravillas que acabo de ver? Hay una combinación de elegancia,buen gusto y una delicadeza que vuelcas en tus trabajos!
    Un fuerte abrazo.
    Sandra

    ResponElimina
  3. Hola guapísima, vengo del blog de Stella, ya tienes una seguidora más, me gustan mucho tus trabajos.Besos desde Barcelona de las Malu´s.

    ResponElimina
  4. Hola felicitaciones por tus trabajos !! son muy bonitos, prolijos y de una gran delicadeza !! un abrazo desde Argentina ! http://pintarmatiz.blogspot.com

    ResponElimina
  5. Ostres, estic encantada amb tots aquests comentaris tan gratificants, sou totes un cel que de ben cert m'ajudarà a tirar endavant amb aquesta història. Sobretot gràcies a Stella perquè ella ha sigut la persona que desinterasadament m'ha animat i m'ha donat l'espenta. Prometo veure els vostres blocs i comentar els vostres treballs que de segur son preciosos.
    Una cosa Chari aquest diumenge intentaré ( i dic intentaré perquè no ho he fet mai) donar un petit tutorial de com jo craquelo amb el paper, més que res perquè el meu fill (el fotògraf) estarà per casa. Un petonet a totes.

    ResponElimina
  6. Molta sort en aquesta etapa de la teva vida,recuperar la teva part artistica segur sera positiu per la gent que com jo podrem disfrutar del teva feina.

    Gracies

    ResponElimina

Agraexio els vostres comentaris